Skip to main content

Ambassadörer och samarbeten

Vad kul att du är intresserad av att bli en del av vårt ambassadörsteam eller samarbeta med oss på andra sätt. Vi på Raw for Paw strävar efter att främja hälsa och välbefinnande för våra fyrbenta vänner genom våra naturliga och näringsrika produkter.

Vår ambition är att skapa långsiktiga och ömsesidigt gynnsamma relationer med våra ambassadörer och samarbetspartners. Vi ser fram emot att samarbeta med individer och företag som delar vår passion för djurens välmående och som vill vara en del av vår gemenskap.

För att bli en ambassadör för Raw for Paw behöver du ha en aktiv närvaro på sociala medier och dela vår passion för hälsa och välmående för djur. Som ambassadör får du tillgång till exklusiva erbjudanden, produkter och kampanjer, samt möjligheten att vara en del av vårt engagerade team. Skicka in en ansökan nedan så kontaktar vi dig.

Vi erbjuder ingen sponsring av produkter till privatpersoner i dagsläget, om man inte är utvald ambassadör.

Ansökan ambassadörskap

Ansökan öppnar inom kort igen. 

På denna sida kan du hitta Raw for Paws återförsäljare. En hund sitter med sitt favorit hund godis i munnen. Hunden bär hela förpackningen av Raw for Paws naturliga hundgodis av hundra procent kött. Enligt hunden är detta hens favorit hundgodis. Balgrunden är rosa.