Skip to main content

Kosttillskott – Överkänslighet & Allergi

Överkänslighet och allergier kan vara en utmaning för både hundar och deras ägare. Därför har vi tagit fram kosttillskott som kan hjälpa till att lindra symtomen och stärka immunsystemet hos hundar med överkänslighet eller allergi.

Genom att ge din hund kosttillskott som Humin-Pet, MSM och Spirulina kan du hjälpa till att lindra symtomen på överkänslighet och allergi. Samtidigt som du stärker din hunds immunsystem och främjar en sund hälsa. Vi på Raw for Paw samarbetar tillsammans med Andreas och hennes team för att tillverka väl fungerande kosttillskott med 100% naturliga råvaror. Därför det ska bli så lätt som möjligt för din hunds kropp att ta upp tillskottet och få den hjälp den behöver. 

Läs mer

Humin-Pet

Humin-Pet är ett kosttillskott som innehåller huminsyra. Huminsyra är fragment  av mindre organiska molekyler. Tack vare sin höga molekylvikt absorberas inte dessa fragment i matsmältningskanalen och når därför inte blodcirkulationen.

Därav färdas de längs tarmkanalen och tillsammans med de toxiner som finns så binds dom och lämnar sedan kroppen med avföringen.

Det kan också hjälpa till att förbättra matsmältningen och upptaget av näringsämnen. Vilket kan vara särskilt användbart om din hund har problem med allergier mot vissa livsmedel och känslig mage. Men också om din hund har irritation i huden, röda tassar eller rinnande ögon.

Vi rekommenderar att ge Humin-Pet vid tillfälliga symtom och obalans hos din hund.

MSM

MSM är ett organiskt svavel med flera goda funktioner för hundars hälsa. Den kan därav hjälpa till att minska inflammation i kroppen samt lindra smärta och obehag. Svavel är också en viktig beståndsdel i kroppens kollagen
och keratin som bygger upp all bindvävnad, brosk, senor, päls och hud.

Därför är MSM särskilt användbart för hundar med både ledproblem och allergier som orsakar klåda eller utslag.

MSM dämpar även besvär som är orsakade av inflammationer, t.ex. allergi och överkänslighet.

Spirulina

Spirulina är en blågrön alg som innehåller höga halter av näringsämnen och antioxidanter. Dessa kan hjälpa till att stärka immunsystemet och minska inflammation i kroppen. Det kan också hjälpa till att lindra allergiska symtom som klåda och utslag.

Sammanfattningsvis så kan kosttillskott vara en viktig del av att stödja din hunds hälsa och välbefinnande när de lider av överkänslighet eller allergier. Humin-Pet, MSM och Spirulina är alla kosttillskott som kan hjälpa till att minska inflammation i kroppen, lindra smärta och obehag och stärka immunsystemet. Genom att ge din hund de kosttillskott den behöver kan du hjälpa den att leva ett så bra och hälsosamt liv som möjligt.

Har din hund problem så rekommenderar vi alltid att konsultera med en veterinär för att se om den behöver vård. 

Håll dig uppdaterad

Prenumerera på vårt mailutskick