Skip to main content

Hjälp din hund att anpassa sig med kosttillskott för miljöombyte och livsstil

När vi utsätter oss för miljöombyte eller ändrar vår livsstil kan det vara en påfrestning för våra kroppar, detta gäller även våra fyrbenta vänner. 

Därför rekommenderar vi att ge din hund kosttillskott som Baby-Dog, Immunity Guard och Humin-Pet. Med dessa kan du hjälpa till att stärka hundens hälsa och öka motståndskraft mot sjukdomar och stress. Vi på Raw for Paw har utvecklat våra produkter tillsammans med Andrea och hennes team för att vara lätta att smälta och absorbera, vilket gör dem till ett säkert och effektivt alternativ för din hund. Alla våra kosttillskott är gjorda av 100% naturliga råvaror och framtagna för att verkligen ge bra resultat. 

Baby-Dog

Här har vi kosttillskottet Baby-Dog som är utformat för att stödja valpens hälsa och utveckling. Baby-dog innehåller en hög halt av vitaminer, mineraler och antioxidanter. Dessa kan hjälpa till att stärka valpens immunsystem och främja en sund tillväxt. Utöver det kan kosttillskottet också hjälpa till att lindra stress och ångest hos valpar när de utsätts för nya situationer.

Vi rekommenderar att ge den dräktiga tiken Baby-Dog så att valparna ska få en bra start dom bara kan. Samtidigt vara redo för den stora världen dom kommer ut i. Baby dog hjälper även magen och tarmarna att må bra! 

Immunity Guard

För att stärka immunsystemet hos din hund så kan du använda kosttillskottet Immunity Guard. Den innehåller höga halter av vitamin C och andra antioxidanter som kan hjälpa till att skydda kroppen mot sjukdomar och infektioner. Immunity Guard är därför särskilt användbart när hunden utsätts för nya miljöer eller stressiga situationer som kan påverka immunsystemet negativt.

• Silymarinhalten i mjölktistelfrön stöder leverfunktionen
• Timjan och ingefära är utmärkta stärkande av immunförsvaret
• Ginseng är en naturlig antioxidant, även känd som en roborant av kroppen

Immunsystemets fysiologiska funktion stärks med hjälp av att örterna stödjer funktionen av lever, gallsystem, njurar och urinvägar.

Humin-Pet

Det sista kosttillskottet i denna kategori är Humin-Pet och det innehåller huminsyra. Huminsyra är ett naturligt fragment av mindre organiska molekyler som kan hjälpa till att förbättra matsmältningen och upptaget av näringsämnen hos din hund. Utöver det så hjälper det även till att stödja organismernas naturliga avgiftningsprocesser. På grund av det så rekommenderar vi att ge det till din hund vid nya situationer, som kan påverka den negativt. 

Humin-Pet är även hjälpsam vid allergier och irritation i huden. Den hjälper även till vid förändringar i kosten, problem med tassarna eller rinnande ögon hos din hund. 

Rekommendationen vi ger är att utfodra Humin-Pet vid tillfälliga symtom och obalans hos din hund.

Har din hund problem så rekommenderar vi alltid att konsultera med en veterinär för att se om den behöver vård.