Skip to main content

Raw for Paw

– honest, proud and happy!

Med en viftande svans är vi otroligt stolta över våra ärliga produkter. Raw for Paw är ett varumärke med fokus på naturliga produkter för din hunds välmående. Idag har vi två olika kategorier hundgodis och en serie med kosttillskott. 

Raw for Paw hundgodis är frystorkade bitar av kött, självklart av nordiska råvaror. Vår ena serien innehåller 100% kött från djur som har levt ett liv i de nordiska skogarna. Det finns sju stycken olika smaker – älg, rådjur, vildsvin, ren, hjort och viltmix. Produkter med singelprotein är bra för hundar med överkänslighet, och just vilt brukar de flesta hundar klara bra. 

Vår andra serien består av sex stycken olika smaker. Även dessa är frystorkade och av singelprotein. Smakerna är nöt, gris, kyckling, lax, gris och kalkon. För att toppa har vi även adderat lingon och nässla, dessa nordiska bär är fyllda med antioxidanter! 

Båda serierna består av nordiska råvaror och inte innehåller några konstiga tillsatser eller annat som inte behövs, vi vill bara ha ingredienser som hunden faktiskt behöver. Vi tillverkar såklart allt hundgodis i vår egen fabrik i Småland. 

Kosttillskott från naturen
I vår serie med tillskott har vi hämtat råvaror från naturen. Här hittar du bekanta produkter som MSM och Green-lipped mussel, men vi har även tagit fram unika örtmixar med olika funktioner för att hjälpa din hunds kropp. 

Tillsammans med vår leverantör Andrea har vi valt ut 12 tillskott som stödjer kroppens funktioner. Styrkan i vår serie är just renheten i råvarorna. Många kosttillskott, även på humansidan, är syntetiska blandningar. Och vi tror på naturliga råvaror eftersom att naturliga ämnen tas upp bättre av kroppen och ger därmed större effekt.  

Så här började det…

Idén till Raw for Paw började med en saknad av det perfekta hundgodiset. Grundaren Karin Pontén har egna erfarenheter av att träna med hund och vet att det är lättare att motivera och belöna en hund när godiset är rätt. Ett hundgodis som enbart innehåller kött och som skulle vara schysst, värna om djuren – och självklart vara så oemotståndligt att hundarna skulle göra vad som helst för en bit till!

Idéerna resulterade i mjuka, frystorkade bitar som inte kladdar eller smular, vilket är perfekt om du vill ha dem lösa i fickan. Raw for Paw är ett hundgodis med få kalorier för att du ska kunna belöna din hund ofta och mycket. Det produceras i Snellman Petfoods fabrik i Småland. Alla råvaror kommer från Norden och är självklart noggrant utvalda.

Varumärket utvecklas hela tiden och idag har vi två serier med frystorkat hundgodis och en serie med kosttillskott till hundar. Alla produkter som tas fram inom varumärket går i samma linje och ärligheten ligger i våra värderingar om råvaror och ärliga produkter. 

Raw for Paw är för dig som värderar produkter som är  ärliga* och reko.  

*För att vara helt ärlig är viktigt för oss att förklara vår definition av ordet ”ärlig”. För oss innebär det att vi är transparenta med våra val och värderingar från djur till produkt. Vår stolthet ligger i att erbjuda den medvetna ägaren rena produkter som endast består av råvaror vi kan stå för. Vi är glada om ni är glada, och det är viktigt för oss att ni gillar produkterna lika mycket som er hund och katt kommer att göra.

Frågor & svar

Vad innehåller Raw for Paw hundgodis?

Raw for Paws tuber innehåller 100 % Nordiskt viltkött  och våra påsar innehåller 97% Nordiskt kött samt 3% lingon och nässlor. Hundgodisarna har frystorkats till cirka 10 mm små bitar. 

Varifrån kommer råvarorna till Raw for Paw?

Alla råvaror kommer från  djur som har levt det glada livet i de Nordiska skogarna, och gårdar. 

Varifrån kommer råvarorna till Raw for Paw kosttillskott?

Vi samarbetar med en leverantör från Ungern som har god kännedom om kvalitativa råvaror, råvaror som inte går att hitta inom Sverige. MSM kommer från USA, Grönläppad mussla från Nya Zeeland, Övriga råvaror kommer från EU.  Läs mer specifikt under varje produkt. 

Var tillverkas Raw for Paw?

Vårt frystorkade hundgodis tillverkas i vår egen fabrik som ligger i Småland, Sverige. Tillskotten tillverkas av vår leverantör i Ungern. 

Varför ska jag välja Raw for Paw hundgodis?

För att din hund kommer att älska det! Vi vill erbjuda dig möjligheten att ge ett hundgodis som är av hög kvalitet för din hunds välmåendes skull. Att ge mycket godis i träning och/eller vardagen innebär att du behöver minska mängden mat för att inte hundens dagliga intag av energi ska bli för högt. Med Raw for Paw ger du din hund ett godis med högt näringsinnehåll, få kalorier och framför allt inget skräp – bara frystorkat nordiskt kött.

Var kan jag köpa Raw for Paw hundgodis?

Du kan självklart beställa från oss direkt här eller hos våra återförsäljare online. Om du hellre vill känna och klämma på produkten innan du handlar så hittar du våra snygga förpackningar och energifyllda hundgodisar i välsorterade butiker inom zoofackhandeln. 

Var kan jag köpa Raw for Paw kosttillskott?

Kul att du vill testa våra kosttillskott! Du kan beställa dom direkt hos oss här eller hos våra återförsäljare online. Du hittar även våra fina förpackningar fyllda med näringsrika kosttillskott till din hund i välsorterade butiker inom zoofackhandeln.  

Är förpackningen till Raw for Paw av miljövänligt material?

Självklart! Våra snygga förpackningar är av miljövänligt pappersmaterial.

Frågor om beställningar

Om du har frågor om vårt sortiment eller om en beställning i vår webbutik, vänligen mejla oss! 🙂  woof@rawforpaw.com 

Raw for Paw hundgodis är frystorkade bitar av 100 % kött, självklart från djur som har levt det goda livet på gårdar och i den nordiska naturen.

Håll dig uppdaterad

Prenumerera på vårt mailutskick