Skip to main content

Raw for Paw

– honest, proud and happy!

Med en viftande svans är vi otroligt stolta över våra ärliga produkter. Raw for Paw är ett varumärke med fokus på naturliga produkter för din hunds välmående. Idag har vi två olika kategorier hundgodis och en serie med kosttillskott. 

Raw for Paw hundgodis är frystorkade bitar av kött, självklart av nordiska råvaror. Vår ena serie innehåller 100 % kött från djur som har levt ett liv i de nordiska skogarna. Det finns sju stycken olika smaker; älg, rådjur, vildsvin, ren, hjort och viltmix. Produkter med singelprotein är bra för hundar med överkänslighet, och just vilt brukar de flesta hundar klara bra. 

Vår andra serie består av sex stycken olika smaker. Även dessa är frystorkade och av singelprotein. Smakerna är nöt, gris, kyckling, lax, gris och kalkon. För att toppa har vi även adderat lingon och nässla, dessa nordiska bär är fyllda med antioxidanter.

Båda serierna består av nordiska råvaror och innehåller inte några konstiga tillsatser eller annat som inte behövs, vi vill bara ha ingredienser som hunden faktiskt behöver. Vi tillverkar såklart allt hundgodis i vår egen fabrik i Småland. 

Kosttillskott från naturen
I vår serie med tillskott har vi också hämtat råvarorna från naturen. Här hittar du bekanta produkter som MSM och Green-lipped mussel, men vi har även tagit fram unika örtmixar med olika funktioner för att hjälpa din hunds kropp. 

Tillsammans med vår leverantör Andrea har vi valt ut 12 tillskott som stödjer kroppens funktioner. Styrkan i vår serie är just renheten i råvarorna. Många kosttillskott, även på humansidan, är syntetiska blandningar. Vi tror på naturliga råvaror då de lättare tas upp av kroppen och därmed ger större effekt.  

Raw for Paw är för dig som värderar produkter som är  ärliga* och reko.  

*För att vara helt ärlig är viktigt för oss att förklara vår definition av ordet ”ärlig”. För oss innebär det att vi är transparenta med våra val och värderingar från djur till produkt. Vår stolthet ligger i att erbjuda den medvetna ägaren rena produkter som endast består av råvaror vi kan stå för. Vi är glada om ni är glada, och det är viktigt för oss att ni gillar produkterna lika mycket som er hund och katt kommer att göra.

Så här började det…

Idén till Raw for Paw började med en saknad av det perfekta hundgodiset. Grundaren Karin Pontén har egna erfarenheter av att träna med hund och vet att det är lättare att motivera och belöna en hund när godiset är rätt. Ett hundgodis som enbart innehåller kött och som skulle vara schysst, värna om djuren – och självklart vara så oemotståndligt att hundarna skulle göra vad som helst för en bit till.

Idéerna resulterade i mjuka, frystorkade bitar som inte kladdar eller smular, vilket är perfekt om du vill ha dem lösa i fickan. Raw for Paw är ett hundgodis med få kalorier för att du ska kunna belöna din hund ofta och mycket. Det produceras i vår fabrik i Småland. Alla råvaror kommer från Norden och är självklart noggrant utvalda.

“Vi ser en fantastisk potential i Raw for Paw”

Varumärket utvecklas hela tiden och idag drivs det av Vetsupport i Sverige AB som ägs av Robban Rosén och Nina Möller.

Raw for Paw hundgodis är frystorkade bitar av 100 % kött, självklart från djur som har levt det goda livet på gårdar och i den nordiska naturen.

Frågor & svar

Vad innehåller Raw for Paw hundgodis?

Raw for Paws Tubes innehåller 100 % nordiskt viltkött  och våra Raw for Paw Treats innehåller 97 % nordiskt kött samt 3 % lingon och nässlor. Hundgodisarna har frystorkats till cirka 10 mm små bitar. 

Varifrån kommer råvarorna som används?

Till vårt hundgodis kommer alla råvaror från djur som har levt det glada livet i de nordiska skogarna alternativt väl utvalda gårdar. 

När det gäller våra kosttillskott samarbetar vi med en leverantör från Ungern som har god kännedom om kvalitativa råvaror. Vissa råvaror går inte att hitta i Sverige. Exempelvis kommer vårt MSM från USA och Grönläppad mussla från Nya Zeeland. Läs mer specifikt under varje produkt. 

Var tillverkas produkterna?

Vårt frystorkade hundgodis tillverkas i vår egen fabrik som ligger i Småland, Sverige. Tillskotten tillverkas av vår leverantör i Ungern. 

Varför ska jag välja Raw for Paw hundgodis?

För att din hund kommer att älska det! Vi vill erbjuda dig möjligheten att ge ett hundgodis som är av hög kvalitet för din hunds välmående. Att ge mycket godis i träning och/eller vardagen innebär att du behöver minska mängden mat för att inte hundens dagliga intag av energi ska bli för högt. Med Raw for Paw ger du din hund ett godis med högt näringsinnehåll, få kalorier och framför allt inget skräp – bara frystorkat nordiskt kött.

De smular inte heller eller ger ifrån sig så mycket lukt vilket gör att det går att ha dem direkt i fickan.

Var kan jag köpa produkterna?

Du kan självklart beställa från oss direkt här eller hos våra återförsäljare. Om du hellre vill känna och klämma på produkten innan du handlar så hittar du våra snygga förpackningar och energifyllda hundgodisar i ca 130 välsorterade butiker inom zoofackhandeln. 

Är förpackningen av miljövänligt material?

Självklart! Våra snygga förpackningar är av miljövänligt pappersmaterial.

Frågor om beställningar

Om du har frågor om vårt sortiment eller om en beställning i vår webbutik, vänligen mejla oss på woof@rawforpaw.com.