Raw for Paw

– starten på en ny trend!

Med en viftande svans är vi otroligt stolta över våra ärliga produkter. Det är inte alla varumärken som har sin egen produktion, som dessutom finns i Sverige. Det är inte alla varumärken som stolt kan prata om sin medvetenhet i valet av kött i hög kvalitet från Norden. Det är inte alla varumärken som kan erbjuda produkter från hjärtat och vägrar att använda någonting annat än 100 % ärligt och bra kött, utan några dåliga tillsatser.

Det kan vi, och det gör oss lyckliga!

Så här började det…

Idén till Raw for Paw började med en saknad av det perfekta hundgodiset. Grundaren Karin Pontén har egna erfarenheter av att träna med hund och vet att det är lättare att motivera och belöna en hund när godiset är rätt. Ett hundgodis som enbart innehåller kött och som skulle vara juste, värna om djuren – och självklart vara oemotståndligt att hundarna skulle göra vad som helst för en bit till!

Idéerna resulterade i mjuka, frystorkade bitar som inte kladdar eller smular, vilket är perfekt om du vill ha dem lösa i fickan. Raw for Paw är ett hundgodis med få kalorier för att du ska kunna belöna din hund ofta och mycket. Det produceras i Snellman Petfoods fabrik i Nässjö och alla råvaror kommer från Norden och är noggrant utvalda.

Raw for Paw är för dig som värderar ett ärligt* och reko hundgodis.

*För att vara helt ärlig, det är viktigt för oss att förklara vår definition av ordet ”ärlig”. För oss innebär det att vi är transparenta med våra val och värderingar från djur till produkt. Vår stolthet ligger i att erbjuda den medvetna ägaren en ren produkt, som endast består av frystorkat kött, att belöna sin hund eller katt med. Vi är glada om ni är glada, och det är viktigt för oss att ni gillar produkterna lika mycket som er hund och katt kommer att göra.

Raw for Paw hundgodis är frystorkade bitar av 100 % kött, självklart från djur som har levt det goda livet i den nordiska naturen och gårdar.

Håll dig uppdaterad

Prenumerera på vårt mailutskick

Våra produkter

Följ oss