Skip to main content

Skäm bort din hund med våra kosttillskott för päls, hud och klor

Att ge kosttillskott för hud, päls och klor kan vara effektivt för att främja en sund och glänsande päls, friska tassar och en frisk hud. Alla våra kosttillskott på Raw for Paw är gjorda av 100% naturliga ingredienser. Detta innebär att det är bättre upptagningsförmåga av kroppen och mindre giva till hunden. 

Brewer’s Yeast

Vår Brewer’s Yeast är ett tillskott fyllt med sju olika B-vitaminer från öljäst vilket gör den en riktigt booster för en välmående hud och päls men även hållbara klor. Vi rekommenderar att ge kosttillskottet som en kur 6-8 veckor.

För att ge extra support till immunförsvaret innehåller Brewer ́s Yeast även zink, selen och järn. Detta gör att Brewer’s Yeast också kan bidra till att förbättra hudens hälsa genom att stärka dens barriärfunktion, samt minska risken för infektioner. 

Spirulina

Ett litet fun fact, Spirulina är det kosttillskott med högst näringstäthet! 

På grund av alla näringsämnen i Spirulina blir det ett brett kosttillskott som hjälper till att förbättra hudens hälsa samtidigt som det stärker pälsen på din hund. Det är en naturlig antioxidant och stödjer metaboliska processer och boostar immunförsvaret samtidigt som den ger en ökad energi.

Uöver det så kan vår Spirulina även hjälpa till att undvika överdriven magsyraproduktion och ge din hund en friskare andedräkt.

Collagen Hydrolysate

Vår Collagen Hydrolysate är ett naturligt kosttillskott som hjälper till att främja välmående hud, livfull päls och hållbara klor hos din hund. Kollagen är en viktig byggsten för klorna som också hjälper till att förbättra hudens hälsa och elasticitet.

För att öka upptaget av Collagen Hydrolysate kan du ge det tillsammans med Rosehip Powder, det är vårat nyponpulver som är fyllt med C-vitamin. 

Collagen Hydrolysate är också bra för leder och rörelse. 

MSM

Kosttillskottet MSM är ett tillskott som är rikt på svavel, vilket är en viktig mineral i kroppens kollagen och keratin som bygger upp hår och hud. Det bidrar även till att förbättra hudens hälsa genom att minska inflammation och rodnad vid tillexempel allergi och överkänslighet. 

Utöver det så är MSM även bra för uppbyggnaden av brosk, att stärka leder, senor, bindvävnaden och så vidare. 

Du kan ge kosttillskottet både som kur eller i förebyggande syfte. 

Har din hund problem så rekommenderar vi alltid att konsultera med en veterinär för att se om den behöver vård.