Skip to main content

Raw for Paw Tubes

Välkommen till Raw for Paws vildserie! Denna serie innehåller hundgodis som är frystorkade bitar av 100% viltkött, självklart från djur som har levt det goda livet i våra nordiska skogar. Scrolla ner för att läsa mer! 

FAQ

vi har två serier med hundgodis. I den här serien har vi frystorkade bitar och som består av 100 % kött. Bitarna passar alla hundar oavsett ålder, och brukar även tilltala kräsna individer. Självklart använder vi nordiska råvaror. 

I serien hittar du sex stycken olika smaker. Fem av dem är singelprotein och en innehåller tre olika proteinslag. Alla tillverkas i vår egen fabrik i Småland. Som med alla våra produkter fokuserar vi på råvarornas kvalitet och värderar ärliga produkter som vi kan vara stolta över. Något som förstås även gäller för den här serien frystorkade hundgodisar. 

Bitarna är mjuka för hunden att tugga och för dig att bryta i mindre bitar. Frystorkade produkter är torra utan att smula vilket gör dem utmärkta att bära med sig i fickan under promenaden eller på träningsplanen. 

Välkommen att hitta din hunds favorit! Smakerna som finns är vildsvin, hjort, älg, ren, rådjur och viltmix.

Håll dig uppdaterad

Prenumerera på vårt mailutskick