Skip to main content

Återförsäljare

Vi är så glada att du är nyfiken på Raw for Paw och våra återförsäljare. Utöver här så finns våra hundgodisar och kosttillskott i välsorterade butiker inom zoofackhandeln, både fysiska butiker och på webben. Detta gör att du själv kan välja vilket alternativ som passar dig bäst!

Några av våra återförsäljare är: Zoo.se, VetZoo.se , MEDS och Granngården

Vi har nyligen börjat att skicka ut tester av vårat hundgodis till butikerna så att din hund kan få ett smakprov i butiken innan ni köper dom. För det finns inge bättre sätt att veta om dom kommer älska dom lika mycket som vi gör, eller hur?

Detta är också ett sätt för oss att använda så lite plast som möjligt, då vi skippar det lilla fönstret som många produkter har. Och ett plus är också att du som kund kan se produkten, känna på konsistensen och du kan även låta din bästa vän testa våra 100% naturliga hundgodisar! 

Om du har några frågor om oss så tveka inte att fråga personalen hos våra återförsäljare. Du kan självklart skicka ett mail till oss också! woof@rawforpaw.com

Vi ser fram emot att höra vad du och din hund tycker om våra produkter!

Info till våra återförsäljare:

Nedan så finns bilder till er återförsäljare som ni kan använda er utav, bara att klicka er vidare. 

Om det är något som saknar eller om ni har någon input så är vi så tacksamma för er feedback!

På denna sida kan du hitta Raw for Paws återförsäljare. En hund sitter med sitt favorit hund godis i munnen. Hunden bär hela förpackningen av Raw for Paws naturliga hundgodis av hundra procent kött. Enligt hunden är detta hens favorit hundgodis. Balgrunden är rosa.

Håll dig uppdaterad

Prenumerera på vårt mailutskick