Skip to main content

Kosttillskott Raw for Paw – Rena produkter från naturen 

Alla våra tillskott är av medvetet utvalda råvaror från naturen, med högsta kvalité. Naturliga ämnen har bättre upptag i kroppen, så därför har vi valt oss att enbart använda 100% naturliga råvaror. Du och ditt djur får därmed ut mer av produkten och resultat därefter.

Om du scrollar ner så kan du läsa mer om våra kosttillskott! 

Våra kosttillskott – Ärliga & Reko

En kropp i obalans kan visa många olika symptom och många hundar har behov av support från olika tillskott. Ibland under kortare perioder, ibland längre. Därför är kosttillskott ett sätt att hjälpa kroppen inifrån, och gärna i förebyggande syfte. Så kan vi hjälpa kroppen i dens naturliga funktioner, på ett naturligt sätt.

I vår serie med tillskott så har vi självklart hämtat råvaror från naturen. Vi har valt att använda naturliga råvaror eftersom naturliga ämnen ger bättre upptagningsförmåga. Vilket såklart är en stor prioritet för oss. 

Andrea och hennes team

Vi samarbetar med en fantastisk leverantör i Ungern som har många års erfarenhet av kosttillskott till hundar. Andrea och hennes team har tagit fram flera unika örtblandningar som stödjer kroppens olika funktioner. Och därför så kan våra kosttillskott ge bäst möjliga resultat.  

Råvarorna är medvetet utvalda av Andrea och hennes team. Varje råvara har en funktion, och är inte bara en utfyllnad. Våra kosttillskott är heller inte utblandade med något, såsom vissa tillskott kan vara. Rena produkter innebär mindre giva och ofta mycket större effekt. 

Vi anser att du kan ge kurer i perioder

Vi anser att du inte behöver dosera ditt kosttillskott varje dag, året runt. Utan du kan med fördel ge det som en kur under visa perioder och ibland under en längre tid. Något som styr hur länge du ska ge är anledningen till varför kosttillskott ges och individen som får det.

En kropp i obalans kan visa många olika symptom och många hundar har behov av support av olika tillskott. Ibland under kortare perioder och ibland längre. Perioderna och symptomen kan vara relaterade till olika saker, så det är bra att du vet varför du ger. Är det i förebyggande syfte? Ja, då kan du ge någon gång veckan. Är det på grund av fällning? Då kan du ge under den perioden för att hjälpa till att boosta pälsen. Vi har därför sorterat upp våra kosttillskott i fem olika kategorier.

Våra fem kategorier:

Håll dig uppdaterad

Prenumerera på vårt mailutskick