Skip to main content

Kosttillskott för hundar

Alla våra kosttillskott är av medvetet utvalda råvaror från naturen och med högsta kvalitet. Naturliga ämnen tas bättre upp av kroppen och din hund får därmed ut mer av produkten och bättre resultat.

Våra kosttillskott – ärliga och reko

En kropp i obalans kan visa många olika symptom och många hundar har behov av support från olika tillskott. Ibland under kortare perioder, ibland längre. Därför är kosttillskott ett sätt att hjälpa kroppen inifrån och gärna i förebyggande syfte. På så vis kan vi hjälpa kroppen på ett naturligt sätt.

I vår serie med kosttillskott har vi valt att använda naturliga råvaror då naturliga ämnen ger bättre upptagningsförmåga. Vilket såklart är en stor prioritet för oss. 

Alla råvaror har en funktion, inte bara en utfyllnad. Våra kosttillskott är heller inte utblandade med något utan består enbart av 100% rena och naturliga produkter. 

Ge kurer i perioder

Vi anser att du inte behöver dosera ditt kosttillskott varje dag, året runt. Utan du kan med fördel ge det som en kur under visa perioder och ibland under en längre tid. Något som styr hur länge du ska ge är anledningen till varför kosttillskott ges och individen som får det. Är det i förebyggande syfte? Då kan du ge någon gång veckan. Är det på grund av fällning? Då kan du ge under den perioden för att hjälpa till att boosta pälsen.

Vi har delat in våra kosttillskott i fem olika kategorier.