Skip to main content
Raw for paws wild duck, vildand, ligger nedvält på en äldre träplanka med snö och frost på. i bakgrunden står en keeshond och kollar ut mot havet. Läs mer om Wild duck i vår blogg

Ännu en ny favoritsmak till din hund – vildand!

Wild Duck – Vildand

Vi är så stolta över att vi äntligen lanserat vår nya stjärna här på Raw for Paw, vildanden! Vildand är ett samlingsnamn för flera olika änder, den vi använder oss av är gräsand. Gräsandens kött är ganska mörkt och fintrådigt och det som skiljer vildandens kött från andra vildfåglar är att det innehåller mindre fett.

I och med vår långa frystorkningsprocess behåller vi smaken samtidigt som doften är väldigt mild – vilket gör dessa perfekt att ha med i fickan som daglig belöning till din hund! 

  • Godiset är torrt och smular inte
  • 100% vilt kött
  • Väldigt smakrikt
  • Innehåller alla naturliga näringsämnen i köttet

 På bilden ser du en cylinderformad förpackning med hundgodis från Raw for Paw. Smaken är Wild Duck, vildand, och är 100% kött från vilda gräsänder. Godiset är frystorkat. Förpackningen står på snö med tallar och himmel i bakgrunden.   På bilden ser du en cylinderformad förpackning med hundgodis från Raw for Paw. Smaken är Wild Duck, vildand, och är 100% kött från vilda gräsänder. Godiset är frystorkat. Förpackningen står på snö med tallar och himmel i bakgrunden. Från vänster sida så tittar en Keeshond valp in i bild, Hedda från ruththepomeranian på instagram.

Så, vad gör frystorkning unikt? 

Du kanske tänker ’varför ska jag köpa frystorkat godis till min hund?’. Kul att du undrar! Till skillnad från tillverkning av det traditionella hundgodiset så sker frystorkning utan värme. Detta resulterar i att vi behåller alla naturliga näringsämnen i godiset utan att det försämras, och därmed behöver vi inte tillsätta någonting i efterhand. All fukt övergår från fast form till gasform, utan att kokas.

Vi frystorkar vårat godis i cirka 24-36 timmar, lite beroende på hur mycket godis som torkas på en och samma gång. Godiset torkas i vår fabrik i Nässjö, Småland och allt kommer från Nordiska råvaror.

Våra frystorkade bitar är cirka 10 mm i diameter vilket gör dom minst på marknaden och därmed perfekt att använda som berikande godis för din hund, eller varför inte katt?

Raw for Paws godis har en mjuk konsistens vilket gör dom speciellt uppskattade för äldre hundar eller hundar med tandproblem. Vildanden är något krispigare på ytan, men fortfarande väldigt tuggvänlig.

Vad är skillnaden på tuberna och påsarna?

Tuberna, de cylinderformade förpackningarna, är vår vildserie. Dom innehåller 100% kött från viltgående djur i Norden.

I våra påsar är det 97% kött från boskapsdjur och 3% lingon och nässlor. Här är det kött från bland annat vom, lever, lunga och brosk. Alltså delar på djuret som kan säljas som livsmedel men av kommersiella skäl så gör det inte det, vilket betyder att vi kan ta hand om dessa delar istället för att det ska slängas. Bra va? 

Vi har även adderat lingon och nässla i denna serie. Detta är nordiska bär som innehåller mycket antioxidanter och är en bra källa för C-vitamin, järn, folsyra och kalcium.

Har vi missat något? Då snackar vi mer än gärna med dig! Du kan skicka ett meddelande på vår instagram https://www.instagram.com/rawforpaw/ eller maila oss på woof@rawforpaw.com 🐾 

Köp Wild Duck här

Raw for paw wild duck, vildand, här ser man locket på förpackningen så ligger det hundgodisar på och framför. Hundgodisarna är ca 10 mm och väldigt goda!