Skip to main content

Köpvillkor

Betalning

All betalning hos oss sker via Klarna. Tack vare det så är hanteringen väldigt enkel och säker i kassa och betalning. Klarna stödjer de två senaste versionerna av respektive webbläsare, här har du en lista så du kan lätt hitta: https://developers.klarna.com/documentation/klarna-checkout/browser-support/

Leveransvillkor Sverige

Butiken är till en början öppen för kunder inom Sverige. Därav kan vi inte skicka ditt paket utanför Sverige men vi hoppas att kunna erbjuda leveransalternativ till fler länder framöver.

Vi skickar din order med DHL eller PostNord. Ordrar över 269:- inkl. moms så erbjuder vi alltid fri frakt till ditt postombud. Om du handlar under detta belopp så kostar frakten 39:-.

Vi siktar på att levererar vi ut din order dagen efter din beställning är genomförd så att du kan få ditt paket så fort som möjligt. Däremot så kan leveransen påverkas vid onormalt hög belastning, och därav kan det tillkomma någon extra leveransdag.

Har du några frågor gällande din leverans så vänligen kontakta oss på woof@rawforpaw.com eller via formuläret nedan, så kan vi hjälpa dig! 

Till formulär 

Reklamation

Vad tråkigt att din vara kräver en reklamation. Vi blir självklart så tacksamma om ni informerar oss när våra produkter inte håller upp till den standard dom ska. 

Vid reklamation vänligen kontakta oss, skicka med ditt ordernummer samt en bild så kommer vi att hjälpa dig på bästa sätt! 

Kontakta oss på woof@rawforpaw.com

Vi beklagar att detta har inträffat!

Returer & byten

Självklart så har du rätt till att returnera eller byta din vara! Du har ångerrätt inom 14 dagar efter då du mottagit din order. 

Vid retur av vara så kontakta oss alltid först för att erhålla ett returnummer. Skriv till oss på woof@rawforpaw.com så återkopplar med information om tillvägagångssätt samt returadress. Notera att en hantering av retur dessvärre inte går lika snabbt som att erhålla din leverans. 

Du som kund står själv för fraktkostnaden vid byte eller retur. 

Du kan läsa om alla dina rättigheter gällande ditt köp och köpvillkor på: http://www.konsumentverket.se/Vart-arbete/Lagar-och-
regler/Konsumentlagar/Lag-om-distansavtal-och-avtal-utanfor-affarslokaler/

Kontaktinformation

Snellman Sverige AB
Box 194
132 26 Saltsjö-Boo
Org.nr 556629-9763

woof@rawforpaw.com

Håll dig uppdaterad

Prenumerera på vårt mailutskick