Skip to main content

Möt Lovisa och Barbie

Möt Lovisa och Barbie, ambassadörer för Raw for Paw!

Barbie, en Australian Shepard, blev ett oväntat tillskott till Lovisa och Mathias familj. Tanken var att ge henne lite ensamtid från en stor flock men redan samma dag som de hämtade hem henne kände de båda att hon hade en naturlig plats i familjen. Både Lovisa och Mathias är uppvuxna i hem med hundar som sällskapsdjur, när de flyttade ihop kändes hemmet tomt och det var något som saknades. De började kika på valpar men så dök 11 månaders gamla Barbie upp. Nu har de hängt ihop i 3,5 år, familjen har även utökats med en dotter som hunnit bli 1,5 år.

Intresset för Raw for Paw kom via en kompis praktikplats där Lovisa fick en större inblick i företaget. Hon började intressera sig för att läsa på mer kring produkternas innehåll och uppskattar att Raw for Paw har naturliga ingredienser utan massa utfyllningsprodukter. Att förpackningen dessutom är gjord på miljövänligt papper är ett stort plus, hon upplever att det annars blir otroligt mycket plastförpackningar vilket känns onödigt.

I dagsläget använder de Digestive Guard, Rosehip Powder, Mobility Guard och de frystorkade godisarna. Tidigare har de också använt Brewer’s Yeast och hon är sugen på att testa Collagen Hydrolysate mot Barbies torra klor och trampdynor. Nu när de bytt till färskfoder ger hon även Greenies.

“En gång glömde jag ta med Digestive Guard när vi var iväg, då blev Barbies mage inte alls glad. Så den är jag extra noga med att få med när vi ska iväg nu. På utställningar får hon äta mycket korv och då hjälper den magen bra”

De lever ett aktivt liv och Barbie får följa med på de flesta aktiviteterna. I sommar går bilen upp till Åre för vandring, de är gärna ute och springer och har även deltagit i terrängloppet Muddy Paws. Idag är de aktiva i rallylydnad och deltar i utställningstävlingar. Det roligaste är pälsvårdsbiten, att klippa klor och ta hand om Barbies päls. Målet är inte att vinna priser utan de stället upp för att det är roligt.

“Det ger så mycket, vi har fått ett aussie-umgänge nu genom tävlingarna vilket är superkul. Vi brukar hålla oss till de lite mindre tävlingarna, det tycker vi känns mysigast.”

Vill ni följa Lovisa och Barbie hittar ni dem på instagram @aussiebarbiee