Skip to main content

Lugna en orolig mage på sommarens resor

Ska ni ut och resa i sommar? När vi människor är ute och reser har vi oftast tid att förbereda oss både mentalt och fysiskt på kommande förändringar. Våra hundar kan inte förbereda sig på samma sätt och miljöombyten kan vara stressande och förvirrande. Vissa hundar har en stor nyfikenhet och gillar att upptäcka nya platser medan andra kanske trivs bäst hemma på sin trygga plats.

Hundar är vana vid en viss rutin när det kommer till mat, promenader och vila. En utav de vanligaste orsakerna till en stressad hund är bristen på rutiner och mycket nya intryck med annorlunda ljud, dofter och synintryck. För att underlätta miljöombytet är det bra att försöka hålla rutinerna så gott det går och undvika högljudda platser.

Komplettera med Digestive Guard

 

Som ett komplement finns även kosttillskottet Digestive Guard för att främja en hälsosam tarmflora. Kosttillskottet innehåller en naturlig örtmix som är speciellt framtagen för en välmående mage. Den kan användas vid byte av foder eller miljö och passar även bra vid avmaskning samt medicinering för att hjälpa magen lite extra. Vi rekommenderar att ge Digestive Guard dagligen i minst två veckor för att se full effekt, blandas i maten.

Alla våra kosttillskott är gjorda på naturliga råvaror som alltid har högsta kvalitet. Naturliga produkter tas upp bättre av kroppen vilket gör att din hund får ut mer av kosttillskottet och ett bättre resultat.

Här kan du se alla våra kosttillskott. 

En självklarhet på VM

För vår kund Kerstin och hennes tre hundar Booboo, Roblex och Lumi har Digestive Guard varit en självklarhet vid resor och sjukdomar. Vid VM i Rumänien användes kosttillskottet för att lugna deras magar.

“Det är ju lätt hänt att de får i sig något olämpligt eller att vi inte alltid hade tillgång till köpt vatten. Då hjälpte Digestive Guard till att hålla magen glad. Och det är inga problem för hundarna att få i sig tillskotten. Jag blandar det i maten och de är matglada så det går ner utan att de märker någon skillnad.”

Här kan du läsa mer om Kerstin, Booboo, Roblex och Lumi.