Skip to main content

“Vi ser en fantastisk potential i Raw for Paw”

Efter att ha arbetat med varumärket Raw for Paw under många år som konsulter tar nu Robban Rosén och Nina Möller över försäljningen i Sverige. Det var när Snellman Petfood bestämde sig för att lägga ut försäljning, marknadsföring och distribution av varumärket Raw for Paw* som Robban snabbt hakade på.

Snellman letade efter någon som ville ta över då de önskade fokusera på sina fodervarumärken MUSH och Fodax. Robban har arbetat åt företaget i många år och fått vara med på resan med Raw for Paw under deras tid som ägare.

– Jag har arbetat med hundgodis och kosttillskott för hundar tidigare men aldrig i den kvalitet som dessa från Raw for Paw. Dessutom sitter vår producent på flertalet guldkorn som vi ännu inte lanserat. Jag ser en grym potential i varumärket och dess fantastiska produkter, säger Robban

Robban har under flera år arbetat med försäljning av hundprodukter inom flera olika varumärken som exempelvis MUSH och Dog Copenhagen.

Nina Möller på byrån Odd Kommunikation AB var också med i början när Snellman startade resan med Raw for Paw och anlitades för både marknadsföring, skapandet av en e-handel och utformning av flera produkter. När Robban bestämt sig frågade han Nina om hon ville gå in som delägare.

– Jag blev oerhört glad över att bli tillfrågad. Efter att ha jobbat i så många år med Snellman som kund och fått vara en stor del i arbetet med varumärket ser jag verkligen fram emot att få fortsätta vara med och vidareutveckla det. Raw for Paw är ett coolt varumärke på så många sätt. Både utformningen men också budskapet och inte minst produkterna i sig. Att erbjuda produkter som är så rena och av bra råvaror känns fantastiskt, säger Nina.

– Vårt fokus nu är att öka konsumentkännedomen om varumärket och produkternas kvalitet. När jag fick med mig Nina och hennes kunskap inom varumärkesutveckling, fanns det ingen tvekan. Vi kompletterar varandra bra i detta, säger Robban.

Nu är de redo att starta sin resa med Raw for Paw på nytt och de har många spännande saker på gång. Varumärket ska stärkas och försäljningen öka genom återförsäljare och webshopen.

 

 

*Raw for Paw är ett varumärke med fokus på naturliga produkter för din hunds välmående. Idag finns två olika kategorier hundgodis och en serie med kosttillskott. Alla råvaror är hämtade från naturen och helt utan tillsatser, bara de ingredienser som hunden faktiskt behöver. Hundgodiset är frystorkat och tillverkas i en fabrik i Småland. Produkterna säljs i både fysiska djur- och webbutiker över hela landet idag samt på www.rawforpaw.com.

Raw for Paw – Honest, proud and happy!